Blog
CSS NEDİR?

CSS NEDİR?

Amacımız güzel çalışan bir web sitesinin yanında aynı zamanda hoş bir tasarımdır.İngilizcesi Cascading Style Sheets olan yani Basamaklanmış Stil Katmanları anlamına gelen CSS dili HTML ve JavaScript ile birlikte temel web teknolojileri arasında bulunan dilimiz sayfalarımıza zengin bir tasarım kabiliyeti sunar.

Kenar süsleri, gölgelendirme, yatay ve dikey menüler, renkler, sayfa düzeni, yazı boyutlandırma ve başlık stilleri gibi birçok işlem CSS dili kullanılabilir. 

Aynı zamanda geçiş efektleri ve basit animasyonlar, tablo ve formlarınızı daha görsel ve etkileşimli olmasını sağlayabilirsiniz.

CSS, HTML ve JavaScript’in sahip olduğu özellikler ile üst düzey animasyon, geçiş efekti ve menü tasarımları oluşturup kullanıcıya sunabilirsiniz. Sitenizin boyutlandırmasını kolayca düzenlenmesini sağlar. Web sitenizin tasarımını düzenlemenizi sağlar. Sayfanızdaki nesneleri istediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz. Nesnelerinizin animasyon, efekt, punto, font, renk tonlarına kolayca müdahale edebilirsiniz. En önemlisi de bu popüler dilin tüm platformlardan kolayca öğrenilerek kullanılabilir olmasıdır.

İlgili Bloglar