Blog
MOBİL UYGULAMA

MOBİL UYGULAMA

Teknoloji dünyası artık sınır tanımayan boyutlara ulaşmıştır.2000 yılından itibaren teknoloji dünyasında büyük çaplı değişimler meydana gelmiştir.Bir tık sayesinde herşey kolaylaşmıştır.Teknoloji odaklı şirketler mobil  odağından payını alırken küçük işletmelerde bu paya ortak olmaya başlamıştır.Sizde teknoloji dünyasına adım atmaya hazır mısınız?Artık tam vakti...Kısa bir süre içinde fikirlerinizi hayata geçirmeye Stechome ekibi olarak bizde hazırız..

Blog
AKILLI EV PAZARIN BÜYÜKLÜĞÜ, HEDEFLENEN PAZAR PAYI

AKILLI EV PAZARIN BÜYÜKLÜĞÜ, HEDEFLENEN PAZAR PAYI

“Akılı Ev” ilk olarak 1980’lerin bastinado ortaya çıktı. İlk uygulamalarda, sıradan herhangi bir fiziksel engeli olmayan insanların ev konforu düşünülmüştü (Stefanov, Bien, & Bang, 2004). Üreticiler, bir sistemi bütününü entegre etmeyi amaçlamamışlardı. Ancak, bireysel olarak kontrol edilebilecek birçok ürün çeşidi ortaya çıktı (enerji kontrol ünitesi, güvenlik sistemi, ışık kontrolcüleri, v.s.) (Douligeris, 1993).

Blog
AKILLI EV SİSTEMLERİ PAZAR PROFİLİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ PAZAR PROFİLİ

İlk aşamada pazar profili olarak inşaat şirketleri belirlenmiştir. Bu şirketler tüketim kararlarını(kullanılan malzeme, iş gücü, anlaşmalı firmalar) maliyetini, kalitesi ve kullanabilirliğine göre verirler. Kullandıkları hizmetin uygulama süresi pratikliği göz önünde bulundurulur. Sektörde girişi engelleyecek unsurlar arasında pazara yeni ürün ve hizmet üretecek olmamız, pazardaki kökleşmiş olan firmaların bulunmaktadır.

Blog
REACT JS NEDİR?

REACT JS NEDİR?

React kullanıcı ara yüzü oluşturmaya yarayan javascript kütüphanesidir. React, sadece uygulamanın görünüm katmanından sorumludur. React, Jordan Walke adında Facebook’ta çalışan bir yazılım mühendisi tarafından geliştirilmiştir.  Facebook önderliğinde bir geliştirici grubu tarafından geliştirilmekte olan React, Model-View-Controller prensibine uygun olarak oluşturulmuştur.